Foto's

Overzicht

Donderdag 2 novenber 2017

In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber).


De Club Officieren heeft in Knokke Scharpoord op 2 november deelgenomen aan het project "CWXRM" (ComingWorldRemember). Het opzet is om zo op verschillende locaties gezamenlijk 600.000 beeldjes te maken in klei (uit een malle).
Elk beeldje staat voor een van de slachtoffers uit WO I in BelgiŽ.
In familieverband (met kinderen en kleinkinderen) heeft de Club Officieren 7 beeldjes gemaakt en is aldus 7 keer peter of meter geworden. Door dit engagement worden verleden, heden en toekomst met elkaar verbonden en wordt dit uiteindelijk een grens- en generatie overschrijdend symbool van vrede. In het voorjaar van 2018 worden alle beeldjes geplaatst op een van de meest bevochten plekken van WO I: het niemandsland van de frontzone rond Ieper.

Met dank aan Henri Lievens, petekind Elťonore Lievens, Ivette Gheselle en zus Nicole Gheselle, dochter Veerle Tack met kinderen Niels Legein en Jonas Legein.


In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber). In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber). In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber). In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber). In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber). In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber). In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber). In Scharpoord, CWXRM (ComingWorldRemenber).

Foto's: Henri